Secretaresse – Maatschappelijk en Specialistisch (2024)

Ben jij een kei in plannen, beheren en organiseren én daarbij digitaal vaardig? Kan je goed samenwerken in een team en draag jij bij aan een soepele afhandeling van secretariële en administratieve processen? Wij zoeken een nieuwe collega, die een ‘Pietje Precies’ is, vooruitdenkt en uitdaging ziet in het beheer van complexe agenda’s. Herken je jezelf en ben je 32 uur per week beschikbaar? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat voor deze functie!

Waar ga je werken?

GGZ Noord-Holland-Noord is landelijk koploper als het gaat om vernieuwing van de geestelijke gezondheidszorg. Wij zijn een moderne, herstelgerichte organisatie die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van mensen met een ernstige psychiatrische en psychische kwetsbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten blijven deelnemen aan de maatschappij en dichtbij huis geholpen worden. Dit doen wij vanuit onze visie ‘beter worden doe je thuis’.

Je wordt secretaresse van de directie van de divisie Maatschappelijk en Specialistisch. De divisie biedt specialistische ambulante behandelingen, arbeidsmatige dagbesteding, ervaringsdeskundigheid en langerdurend verblijf. De specialistische en herstelgerichte ggz-teams vormen het ambulante hart van de organisatie.

De divisie wordt aangestuurd door twee bevlogen directeuren, Yildiz van den Akker en Volkan Yildirim. Zij worden bijgestaan door twee divisie-adviseurs, Daphne Lentjes en Marja Maarse. Samen met directiesecretaresse Desiree Baart, bied jij secretariële ondersteuning aan de directeuren en directie-adviseurs en waar gevraagd aan het management team van de divisie. Hierbij ligt jouw primaire focus op het agendabeheer, notuleren van vergaderingen en het bijhouden van de website en het intranet. Desiree zal zich daarbij meer bezighouden met het ondersteunen van de directie en adviseurs bij het voorbereiden van overleggen, notuleren van grote vergaderingen en het voorbereiden van de jaaragenda.

Wat ga je doen?

Jouw talent voor plannen en organiseren komt goed van pas bij het voorbereiden van vergaderingen en bijeenkomsten, het notuleren en beheren van afspraken. Het is een afwisselende functie waarbij je een centrale rol hebt en aanspreekpunt bent voor interne en externe vragen. Je draagt zorg voor klantvriendelijke telefoonafhandeling en houdt de website en het intranet actueel. Ook het bieden van ondersteuning bij de organisatie van evenementen behoort tot jouw takenpakket.

In het kort:

  • Je draagt zorgt voor een efficiënt beheer van complexe agenda’s
  • Je controleert en signaleert de administratieve afhandeling van afspraken en actiepunten
  • Je verzorgt de in- en uitgaande post/mail, de registratie, archivering en verspreiding ervan
  • Je prioriteert en werkt zelfstandig correspondentie, rapporten en verslagen uit
  • Je houdt de publicaties op de website en het intranet actueel en archiveert waar nodig

Wie ben jij?

Zorgvuldig, zelfstandig, stressbestendig, klantvriendelijk en accuraat zijn eigenschappen waarin je jezelf herkent. Je bent gericht op samenwerking, hebt een goed gevoel voor verhoudingen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt gestructureerd en kunt goed prioriteren. Je bent dienstverlenend, flexibel en loyaal, maar stelt ook grenzen zonder daarbij de verhoudingen uit het oog te verliezen. Je bent in staat om verbanden te leggen en mee te denken.

Verder heb jij:

  • MBO werk- en denkniveau, aangevuld met een secretariële opleiding en al wat ervaring in een zelfstandige secretariële functie
  • Kennis van diverse programma’s en geautomatiseerde systemen, waaronder Microsoft Office
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Secretaresse – Maatschappelijk en Specialistisch (1)

Wat wij bieden

Wij gaan graag met je in gesprek over jouw ideale baan. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid hun werk gezond, veilig en met plezier doen. Wij stimuleren mobiliteit en ontwikkeling om daarmee de duurzame inzetbaarheid te vergroten. GGZ NHN is een open, inclusieve organisatie, waar we je je graag thuis laten voelen.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

  • Salaris conform FWG 35, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.218,-- bruto per maand bij fulltime dienstverband (36 uur)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan)
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,-- bruto (op basis van 36 uur per week) welke ingezet kan worden voor opleiding, inkopen van extra verlofuren of uitbetaling als loon
  • 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband (36 uur)
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering
  • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%
  • Mogelijkheid om (deels) thuis te werken
  • Onbeperkt toegang tot het digitale opleidingsaanbod op ons Centrale Leerplatform
  • Het betreft een dienstverband voor een vaste aanstelling.

Solliciteren?

Ben je enthousiast maar heb je nog vragen? Neem contact op met Volkan Yildirim, directeur van de divisie M&S op 06 –57608123 of Daphne Lentjes, divisie-adviseur op 06–82751600. Zij staan je graag te woord.

Wil je solliciteren? Leuk! We ontvangen jouw motivatiebrief en cv graag voor 12 juli 2024.

Procedure

Het sollicitatiegesprek vindt plaats op 25 juli in de ochtend.

Het inwinnen van referenties is onderdeel van ons aannamebeleid.

Diversiteit & Inclusie

Bij GGZ NHN zetten wij ons dagelijks in voor een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat wij zelf een diverse en inclusieve organisatie zijn. Of het nu gaat om psychische kwetsbaarheid, culturele identiteit, seksuele geaardheid, gender, kleur of lichamelijke gesteldheid; bij GGZ NHN voelt iedere cliënt, iedere medewerker en iedere bezoeker zich welkom, gewaardeerd en volwaardig. Graag zien wij deze rijkheid aan verschillende identiteiten ook terug in onze collega’s, zo ook voor deze functie. Wij nodigen iedereen van harte uit om contact op te nemen als je denk dat deze functie jou op het lijf geschreven is.

Over GGZ Noord-Holland-Noord

Wij zijn 2200 mensen die allen op eigen wijze bijdragen aan betere geestelijke gezondheidszorg voor onze klanten. GGZ Noord-Holland-Noord bestaat ondertussen zo’n 85 jaar en houdt zich vanaf oprichting al bezig met vermaatschappelijking van de GGZ en het ontwikkelen van allerhande nieuwe methoden. Dat wij bekend staan als innovatieve GGZ maakt ons trots, maar niet lui. Er is immers nog zoveel te verbeteren in de nationale en internationale geestelijke gezondheidszorg.

Alle vacatures

Secretaresse – Maatschappelijk en Specialistisch (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 6650

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.